OM INCLUSIFY

Sæt fordelene ved diversitet i spil

Arbejdet med diversitet og inklusion er både krævende og komplekst. Diversitet fungerer ikke uden en inkluderende tilgang og den kræver at ærmerne smøges op – og det er vi, Nikoline Nybo og Louise Marie Genefke, klar til at gøre sammen med jer.

Men vi lover, at det er det hele værd, for med øget performance, innovationskraft og gladere medarbejdere bliver grundlaget for virksomhedens konkurrencemæssige fordel skabt.

Der findes ikke en masse lette løsninger, men vi kan med vores erfaringer og faglige kompetencer skabe overblikket og afdække mulighederne, der gør det overskueligt for dig og virksomheden at gå i gang med arbejdet. Et skridt ad gangen, og vi følger gerne med hele vejen, så der ikke sker spild af ressourcer i forløbet.

I mødet med os møder du to rådgivere, der er nysgerrige på netop jeres organisation, jeres behov og proces.

Vi tilbyder ikke generiske løsninger, men skræddersyr forløb, workshops og projekter så de passer til virksomhedens kultur, medarbejdere og behov.

Vi vil glæde os til at støtte jeres virksomhed i arbejdet med diversitet og inklusion. Kontakt os her.

Med diversitet, lige muligheder og inklusion tager vi ansvar for den bæredygtige bundlinje “mennesker” i danske organisationer.
Nikoline Nybo & Louise Marie Genefke
Partnere og Rådgivere Inclusify

Vores værdier

01

02

03

04

05

Både-og
Vi tager enhver opgave seriøst, og vi går altid professionelt til værks, men vi er på samme tid også helt “nede på jorden”, og vi sætter en dyd i at skabe en god, varm og let stemning i vores samarbejder.

Ordentlighed
Vi leverer et solidt stykke arbejde, og vi gør os altid umage. Vi er strukturerede, velorganiserede og kan rigtig godt lide talemåden: “en aftale er en aftale”.

Menings- og værdiskabelse
Ingen skrivebordspolitikker, skuffestrategier eller generiske ydelser. Vi leverer ydelser, der kan bruges til noget, og vi tager altid afsæt i jeres konkrete virksomheds aktuelle situation, erfaring og sted i forandringsprocessen.

Konstruktiv kritisk
Vi kan ligeså godt sige det. Vi siger det altså som det er, men vi gør det på en høflig og konstruktiv måde. Vores arbejde med D&I handler om at gøre det usynlige synligt. Og det indbefatter, at vi tør bryde med den gode stemning, også når det er lidt upopulært.

Empati
Vi har forståelse for at arbejdet med D&I, til tider, kan føles overvældende, grænseoverskridende og udfordrende. Og det er helt i orden. Vi har stor respekt for forskellighed og for den enkelte situation

Hvem er vi?

Inclusify ejes af rådgiverne Louise Marie Genefke og Nikoline Nybo, der tilsammen har kompetencer inden for strategi- og organisationsudvikling med speciale i diversitet og inklusion, projekt- og procesdesign, ledelse- og teamudvikling, Employer Branding og HRM.

Inclusify trækker på adgang til og indsigt fra Ladies First Network, Danmarks største karrierenetværk for 16.000+ kvinder i arbejdsliv, hvor større undersøgelser om karriere og arbejdsliv sikrer aktuel og nyeste viden fra en dansk kontekst.

Inclusify02632_WEB

Nikoline Nybo

Partner & Rådgiver

BA Antropologi | Kønsstudier | Kaospilot | INSEAD

Speciale
Forandringsledelse, systemisk forandring, antropologisk metode, facilitering og procesdesign, projektledelse, organisationsudvikling og facilitering.

Find Nikoline på LinkedIn her.

contact@inclusify.dk 

InclusifyLou

Louise Marie Genefke

Partner & Rådgiver

Cand. mag. Marketing & Kommunikation | MA ledelse | Ekstern lektor AU | INSEAD

Speciale
Inkluderende ledelse, talent- og teamudvikling, HRM, Employer Branding, facilitering og projektledelse.

Følg Louise Marie på LinkedIn her.

contact@inclusify.dk

Vi arbejder med FN's Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Tidligere samarbejdspartnere

Louise Marie og Nikoline var gennem hele forløbet gode til at gribe de tanker og ideer vi kom med. De var gennem hele forløbet lydhøre over for evt. tilpasninger – uanfægtet hvad vi kom med af underlige ideer – og fik det altid flettet ind i projektet. Vores oplevelse af Louise Marie og Nikolines faglighed – de ved hvad de snakker om og har 100 % styr på deres faglighed og projektets mål. Nikoline og Louise Marie har en skøn ”nede på jorden” tilgang til at formidle resultatet af projektet – og en god didaktisk forståelse af målgruppen der skal præsenteres og formidles for. Deltagerne ved projektets præsentation var begejstrede for Nikoline og Louise Maries faglighed og for deres klare svar.

– Erik Jensen, Uddannelseskonsulent, Det Faglige Fællesudvalg (DFFU)

Logo | ATP.dk

Jeg må ærligt sige, at Louise Marie og Nikoline oversteg mine forventninger. De gik ind i rummet og i samtalen om privilegier, mikroaggressioner og ubevidste bias (som ellers kan være svær) med en ligefremhed og en lethed, der fik hele salen med. Det var tydeligt, at de har en høj faglighed, for de evnede at kommunikere svære koncepter på en helt enkel måde – som man kun kan, når det bygger på en dyb forståelse. Pointerne blev gjort nærværende og budskaberne forståelige. Som tilhører fik man en oplevelse af, at de var meget til stede, og at deres personlighed skinnede igennem. Det gav lyst til at lytte – og handle – efter deres anbefalinger. Deres tilgang, tilstedeværelse og humor var afvæbnende selv for salens kritikere.

– Victoria Nall Kruse Vanter, Senior Strategi & Sustainability Konsulent

Bird & Bird | International Law Firm

 

Samarbejdet med Louise Marie og Nikoline har været rigtig godt. Der har været en god dialog forud for forløbet, hvor de ikke kun var tålmodige med os, men også gode til at guide os i den rigtige retning i forhold til de mange muligheder for et samarbejde. Der var en stor forståelse for vores projekt vedr. en kick-off på vores D&I projekt. Både Louise Marie og Nikoline søgte at imødekomme medarbejderes spørgsmål til mulige handlinger og løsninger, med et budskab om at ord og italesættelse også er en handling. Det er tydeligt, at de er meget kompetente og har en kæmpe faglighed inden for deres område. Louise Marie og Nikoline er stærke til at formidle.

– Josefine Jarlmann, HR Specialist, Bird & Bird

Nikoline Nybo var utrolig professionel og inkluderende i sin approach og formåede at aktivere deltagere og skabe et rum for refleksion i momenter, som ellers var præget af envejskommunikation. Nikoline var omsorgsfuld og opmærksom i sin måde tage hånd om både publikum og talere på scenen og formåede her at skabe en behagelig stemning med plads til både grin, refleksion og nysgerrighed. På en meningsfuld og afbalanceret måde, bragte hun sig selv og sin viden i spil, både på scenen og i forløbet op til. I samarbejdet var Nikoline utrolig professionel, lyttende og velforberedt.

Helena Maria Jappa Stolt, Communications Coordinator, DCI

Louise and Nikoline delivered a high quality, content packed three days learning experiences that kept us all enrapt and engaged. We all left with a deeper understanding of the topic of DE&I and how to bring it into our work, a better way to communicate between us and with the people we engage with. This was made possible by their knowledge of the topic, but also their facilitation style, their presence and earnestness.

– Student Team 27, Kaospilot

Louise Marie Genefke besøgte os i Netværk med Ejerledere med et yderst kompetent oplæg, der udover at give os viden om diversitet og inklusion også udfordrede os på vores egne blinde vinkler, forforståelser og bias. Louise Marie kan gå tæt på, samtidigt med at der bliver ved med at være stor respekt for deltagernes verdensbillede. Det har i gruppen ført til en mere nuanceret forståelse af fordelene ved at arbejde med diversitet og inklusion.

– Lene Ørnstrøm, Netværksansvarlig

The workshop we had with Nikoline and Louise Marie from Inclusify exceeded my expectations. I had high wishes for the workshop, and I was not let down. It was wonderful to witness the way they facilitate together, creating a room with honestly, trust and respect. I felt that I could ask any question without being judged. They complemented each other really well and the way they shared the speaking parts made me feel really engaged. It is also very helpful to have two so different women talk about the topic of DE&I as I felt that I got a broader understanding through their different personal experiences.

– Federico Bortoletto, Team Leader Kaospilot

The collaboration with Nikoline and Louise Marie worked very well and it was clear from the beginning that they have a great passion and expertise within their field. They are both extremely energetic about the Diversity & Inclusion agenda and they took the time to listen to our point of departure for working with this agenda. They are thorough in their work and come with great professionality, experience and impact.  

I was amazed by their vast knowledge of the topic and still it did not make me feel scared or less in my knowledge, but rather it made me want to learn more about DE&I myself. The flexibility they brought to us was another wonderful aspect that I took away from their workshop. Taking our reflections into consideration at the end of the day, and making immediate adjustments made me feel seen and heard and improved the workshop even more. I left the three days with the urge to learn more, to do more and become an active part in making a change. It also directly influenced our group work as we created a role for a person responsible of DE&I in our project.

– Student Team 27, Kaospilot

Samarbejdet fungerede rigtig godt og der blev skabt stor tillid fra start, hvor Louise Marie og Nikoline var meget grundige i afdækning af vores behov, interesse for virksomheden, organisationen og deltagerne

Louise Marie & Nikoline ledte processen med stor gennemslagskraft og autoritet, funderet på deres stærke fagligheder og solide erfaring. De var i øjenhøjde og matchede de forskellige lederniveauer i formidlingen. Samtidig er de begge både effektive og meget behagelige at samarbejde med.

– Dorthe Dinesen, HR Chef, Tivoli

Dialogen forud for webinaret var båret af værdifuld sparring på både indhold og rammer, og i selve oplægget brændte Louise Marie virkelig igennem, selvom hun ikke var fysisk tilstede i rummet. Deltagerne på webinaret fandt oplægget indsigtsfuldt og lærerigt, og i den efterfølgende evaluering udtrykte flere også et stort ønske om at høre mere om arbejdet i et længere format.

 

 

Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet med Louise Marie og Nikoline. De har udvist en professionalisme og lydhørhed, som fra start til nu har gjort, at jeg har følt mig i særdeles trygge hænder. Her er tale om to personer med særdeles gode formidlingsevner og en evne til at få folk i rummet til at føle sig trygge. Uanset hvor vi har været i processen, har jeg ikke været bekymret for at stille dumme spørgsmål, hvilket er imponerende, givet emnet om diversitet og inklusion er så omfattende og kan være udfordrende. Vi har taget væsentlige skridt fremad i forhold til at blive klogere på vores arbejde med diversitet og inklusion samt hvilke handlinger, vi vil prioritere takket være samarbejdet med Inclusify.

“Efter at have rekrutteret mennesker til jobs de sidst 20 år troede jeg at jeg vidste ‘det meste’, men jeg har været overrasket over, hvor meget Louise Marie og Nikolines arbejde og input betød for processen. Det er klart pga. deres stærke faglighed.”

 

 

 

 

 

 

Man fornemmer med det samme, at Louise Marie og Nikoline ved rigtig meget om deres felt og har en stor passion, men er samtidig meget lyttende og åben overfor hvad man har brug for og hvad formålet med det enkelte event/workshop er og tilpasser derefter. Det giver en god sparring til at få ens ønsker konkretiseret og se nye perspektiver på hvad man kan og skal til et event/arrangement.

 

Both Nikoline and Louise Marie are very outgoing and likeable, and best of all they made sure that it was a safe space to voice ones concerns and issues. They came to the workshop with such great energy, they were very structured and they ensured that the process went well and that the end-product was usable. They have our warmest recommendations.

We must engage in open and honest conversations even if it’s uncomfortable, nuanced and concerns ’emotions’ and ‘individual experience’. We saw huge value in this and want to personally thank you for facilitating such difficult conversations.

Louise Marie og Nikoline er virkelig gode formidlere, der er både nærværende og personlige. Der er ingen tvivl om, at de begge har enormt stor viden på deres felt, og de formod at videregive en stor del af denne uden hverken at pakke det ind i teoritunge fagtermer eller tale ned til deltagerne. De åbnede op for nye perspektiver og efterlod deltagerne med en bevidsthed om, hvor og hvordan køn betyder noget i deres arbejdsliv – og lysten til at gøre noget ved det.

Sara Ezban Grützmeier

Faglig konsulent

Book en uforpligtende samtale