Sæt fordelene ved diversitet i spil

Arbejdet med diversitet og inklusion er både krævende og komplekst. Diversitet fungerer ikke uden en inkluderende tilgang og den kræver at ærmerne smøges op – og det er vi, Nikoline Nybo og Louise Marie Genefke, klar til at gøre sammen med jer.

Men vi lover, at det er det hele værd, for med øget performance, innovationskraft og gladere medarbejdere bliver grundlaget for virksomhedens konkurrencemæssige fordel skabt.

Der findes ikke en masse lette løsninger, men vi kan med vores erfaringer og faglige kompetencer skabe overblikket og afdække mulighederne, der gør det overskueligt for dig og virksomheden at gå i gang med arbejdet. Et skridt ad gangen, og vi følger gerne med hele vejen, så der ikke sker spild af ressourcer i forløbet.

I mødet med os møder du to rådgivere, der er nysgerrige på netop jeres organisation, jeres behov og proces.

Vi tilbyder ikke generiske løsninger, men skræddersyr forløb, workshops og projekter så de passer til virksomhedens kultur, medarbejdere og behov.

Vi vil glæde os til at støtte jeres virksomhed i arbejdet med diversitet og inklusion.

Vores værdier


Inclusify har fem primære værdier i vores arbejde med diversitet og inklusion (D&I):

Både-og
Vi tager enhver opgave seriøst, og vi går altid professionelt til værks, men vi er på samme tid også helt “nede på jorden”, og vi sætter en dyd i at skabe en god, varm og let stemning i vores samarbejder.

Ordentlighed
Vi leverer et solidt stykke arbejde, og vi gør os altid umage. Vi er strukturerede, velorganiserede og kan rigtig godt lide talemåden: “en aftale er en aftale”.

Menings- og værdiskabelse
Ingen skrivebordspolitikker, skuffestrategier eller generiske ydelser. Vi leverer ydelser, der kan bruges til noget, og vi tager altid afsæt i jeres konkrete virksomheds aktuelle situation, erfaring og sted i forandringsprocessen.

Konstruktiv kritisk
Vi kan ligeså godt sige det. Vi siger det altså som det er, men vi gør det på en høflig og konstruktiv måde. Vores arbejde med D&I handler om at gøre det usynlige synligt. Og det indbefatter, at vi tør bryde med den gode stemning, også når det er lidt upopulært.

Empati
Vi har forståelse for at arbejdet med D&I, til tider, kan føles overvældende, grænseoverskridende og udfordrende. Og det er helt i orden. Vi har stor respekt for forskellighed og for den enkelte situation.

Hvem er vi?

Inclusify Aps ejes af rådgiverne Louise Marie Genefke og Nikoline Nybo, der tilsammen har kompetencer inden for strategi- og organisationsudvikling med speciale i diversitet og inklusion, projekt- og procesdesign, ledelse- og teamudvikling, Employer Branding og HRM.

Inclusify trækker på adgang til og indsigt fra Ladies First Network, Danmarks største karrierenetværk for 16.000+ kvinder i arbejdsliv, hvor større undersøgelser om karriere og arbejdsliv sikrer aktuel og nyeste viden fra en dansk kontekst.

Nikoline Nybo,
Partner & Rådgiver

BA Antropologi | Kønsstudier I Kaospilot I INSEAD

Speciale
Forandringsledelse, systemisk forandring, antropologisk metode, facilitering og procesdesign, projektledelse, organisationsudvikling og facilitering.

Find Nikoline på LinkedIn her.

Louise Marie Genefke,
Partner & Rådgiver

Cand. mag. Marketing & Kommunikation |MA ledelse | Ekstern lektor AU I INSEAD

Speciale
Inkluderende ledelse, talent- og teamudvikling, HRM, Employer Branding, facilitering og projektledelse.

Følg Louise Marie på LinkedIn her.

Inclusify er en del af DI Rådgiverne
FNs Verdensmål 5: Ligestilling mellem kønnene.
FNs Verdensmål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst.
FNs Verdensmål 10: Mindre Ulighed.