Sæt fordelene ved diversitet i spil

Arbejdet med diversitet og inklusion er både krævende og komplekst. Diversitet fungerer ikke uden en inkluderende tilgang og den kræver at ærmerne smøges op – og det er vi, Nikoline Nybo og Louise Marie Genefke, klar til at gøre sammen med dig.

Men vi lover, at det er det hele værd, for med øget performance, innovationskraft og gladere medarbejdere bliver grundlaget for virksomhedens konkurrencemæssige fordel skabt.

Der findes ikke en masse lette løsninger, men vi kan med vores erfaringer og faglige kompetencer skabe overblikket og afdække mulighederne, der gør det overskueligt for dig og virksomheden at gå i gang med arbejdet. Et skridt ad gangen, og vi følger gerne med hele vejen, så der ikke sker spild af ressourcer i forløbet.

Inclusify har to primære arbejdsværdier i arbejdet med diversitet og inklusion: Nysgerrighed og ordentlighed.

I mødet med os møder du to rådgivere, der er nysgerrige på netop din organisation, jeres behov og proces.

Vi tilbyder ikke generiske løsninger, men skræddersyer forløb, workshops og projekter så de passer til virksomhedens kultur, medarbejdere og behov.

Vi vil glæde os til at støtte din virksomhed i arbejdet med diversitet og inklusion.

Portrays Inclusio's founders: Louise Marie and Nikoline on a dark slate grey background.

Inclusify ejes af rådgiverne Louise Marie Genefke og Nikoline Nybo, der tilsammen har kompetencer inden for strategi- og organisationsudvikling med speciale i diversitet og inklusion, projekt- og procesdesign, ledelse- og teamudvikling, Employer Branding og HRM.

Inclusify trækker på adgang til og indsigter fra Ladies First Network, Danmarks største karrierenetværk for 16.000+ kvinder i arbejdsliv, hvor større undersøgelser om karriere og arbejdsliv sikrer aktuel og nyeste viden fra en dansk kontekst.

Portrait of Nikoline on a black background. She is facing the camera straight on and wearing a denim high-neck dress and silver hoop earrings.

Nikoline Nybo,
Rådgiver

BA Antropologi | Kaospilot

Speciale: kønsstudier, antropologisk metode, facilitering og procesdesign, projektledelse, organisationsudvikling og facilitering.

Portrait of Louise Marie on a black background. She is facing the camera straight on and wearing a red v-neck jumpsuit.

Louise Marie Genefke,
Rådgiver

Cand. mag. marketing & kommunikation |MA ledelse | Ekstern lektor AU

Speciale: inkluderende ledelse, talent- og teamudvikling, HRM, Employer Branding, facilitering og projektledelse.

Inclusify er en del af DI Rådgiverne
FNs Verdensmål 5: Ligestilling mellem kønnene.
FNs Verdensmål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst.
FNs Verdensmål 10: Mindre Ulighed.