Making diversity count

I samarbejde med dig skaber vi konkrete og implementerbare løsninger inden for inklusion og diversitet, så din virksomhed forbliver attraktiv for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Vil du gøre din virksomhed endnu mere attraktiv?

Kravene til hvad virksomheder skal kunne er mange og forventningerne til at håndtere diversitet og inklusion på arbejdspladsen bliver konstant større.

Sammen afdækker vi jeres muligheder for arbejdet med diversitet og inklusion og skaber implementerbare løsninger tilpasset virksomheden. Hermed øges din virksomheds attraktivitet og performance for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Løsninger

Afklaring

Kom godt fra start i arbejdet med diversitet og inklusion i din virksomhed. Vejene er mange, derfor tager vi jer gennem en faciliteret proces, hvor vi finder de løsninger, der er bedst i jeres situation.

Rådgivning


Vi understøtter og skaber overblik i arbejdet med at tiltrække, udvikle og fastholde en mangfoldig talentpool og sikrer grundlaget for en inkluderende arbejdsplads.

Netværk


Vi udvikler, etablerer og faciliterer netværk med fokus på de kvindelige medarbejderes udvikling og deres rolle som inkluderende forandringsagenter i virksomheden.

Sponsor- & mentorskab

Mentor- og sponsorskaber støtter op om medarbejdernes udvikling og skaber øget tilfredshed med karrieren.

Workshops

Gennem faciliterede foredrag, seminarer og workshops kan vi sætte gang i processen mod inkluderende arbejdsmiljø og ledelse i din virksomhed.

Branding

For virksomheder, der aktivt arbejder for at balancere kønsdiversiteten internt i virksomheden kan et samarbejde med Ladies First Network være en mulighed.

Det siger vores kunder

We must engage in open and honest conversation, even if it’s uncomfortable, nuanced and concerns ’emotions’ and ‘individual experience’. I saw huge value in this and want to personally thank you for facilitating such difficult conversations.

Peakon

Nikoline and Louise Marie have my warmest recommendations. They came to the workshop with such great energy, they are very structured and they ensured that the process went well and that the end-product is usable.

KMD

Tidligere samarbejdspartnere

Få ny viden

Følg os på: