Ledige Stillinger

Vil du være vores nye studentermedhjælper?

Studentermedhjælper, Digital kommunikation hos Ladies First Network – en del af Inclusify – Brabrand/Aarhus

7,5-15 timer om ugen, tiltrædelse pr. 1. september 2022

Brænder du for kommunikation i alle dens udformninger? Er du skriftligt stærk og har du overblik og detaljesans? Vi søger en studentermedhjælper, der kan varetage en række af vores kommunikationsopgaver i Ladies First og Inclusify og i øvrigt ønsker at arbejde med fokus på SDG5 – ligestilling mellem kønnene, kvinders arbejdsliv og temaer inden for diversitet og inklusion.
Du skal være dygtig til både skriftlig og visuel kommunikation. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt, kaste dig ud i nye udfordringer og udføre en lang række vekslende arbejdsopgaver. Du skal kunne skrive og kommunikere fejlfrit på dansk og være detaljeorienteret, da du er medansvarlig for vores identitet udadtil. Du skal kunne trives i et omskifteligt arbejdsmiljø, hvor der er mange bolde i luften.

Primære arbejdsopgaver
– SOME: Content planning og creation
– Hjemmesider: Udvikling af landingpages, blogposts i WP, SEO og løbende opdateringer
– Nyhedsbreve: Udarbejdelse af indhold og opsætning af kampagner
– Koordinering/adm. arbejde: Opdatere projektplaner, tage referater og andet for intern kommunikation

Andre arbejdsopgaver
Kontakt til samarbejdspartnere og kunder
Planlægning og udførelse af arrangementer og kurser
Forefaldende kommunikationsarbejde og anden assistance
Vi forventer ikke, at du har erfaring med alle opgaver, men at du er villig til at kaste dig ud i dem og lære undervejs. Vi forventer dog, at du har en vis erfaring med og viden om digital markedsføring og SOME-management på Facebook/Instagram/LinkedIn. Din faglige baggrund er inden for kommunikation, journalistik, sprog eller lign., hvor du uddannes i kommunikation, digitalt salg og/eller markedsføring.

Om Ladies First Network – en del af Inclusify
Ladies First Network drives af Nikoline Nybo og Louise Marie Genefke. Ladies First er siden 2012 blevet et af Danmarks største netværk og fællesskab for kvinder.

Hos os bliver du et vigtigt medlem af vores lille familie, hvor vi løfter hinanden og tror på, at frihed under ansvar giver de bedste betingelser for både dit arbejde og din udvikling.

Send din ansøgning til:
contact@inclusify.dk med “studentermedhjælper” i emnefeltet senest d. 24. august 2022. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Spørgsmål?
Giv os et ring på: +45 53 76 19 60 (Louise Marie) eller på +45 71 79 99 29 (Nikoline)

Vi glæder os til at høre fra dig!

Inclusify ejes af rådgiverne Louise Marie Genefke og Nikoline Nybo, der tilsammen har kompetencer inden for strategi- og organisationsudvikling med speciale i diversitet og inklusion, projekt- og procesdesign, ledelse- og teamudvikling, Employer Branding og HRM.

Inclusify trækker på adgang til og indsigter fra Ladies First Network, Danmarks største karrierenetværk for 16.000+ kvinder i arbejdsliv, hvor større undersøgelser om karriere og arbejdsliv sikrer aktuel og nyeste viden fra en dansk kontekst.

Portrait of Nikoline on a black background. She is facing the camera straight on and wearing a denim high-neck dress and silver hoop earrings.

Nikoline Nybo,
Rådgiver

BA Antropologi | Kaospilot

Speciale: kønsstudier, antropologisk metode, facilitering og procesdesign, projektledelse, organisationsudvikling og facilitering.

Portrait of Louise Marie on a black background. She is facing the camera straight on and wearing a red v-neck jumpsuit.

Louise Marie Genefke,
Rådgiver

Cand. mag. marketing & kommunikation |MA ledelse | Ekstern lektor AU

Speciale: inkluderende ledelse, talent- og teamudvikling, HRM, Employer Branding, facilitering og projektledelse.

Inclusify er en del af DI Rådgiverne
FNs Verdensmål 5: Ligestilling mellem kønnene.
FNs Verdensmål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst.
FNs Verdensmål 10: Mindre Ulighed.